Uit het oog uit het hart! Waarom mannen hun voormalige snel vergeten

Uit het oog uit het hart! Waarom mannen hun voormalige snel vergeten

Afscheid met eenmaal (of nog) duur en geliefde man is niet gemakkelijk en aan mannen en vrouwen. Een ander ding, het rehabilitatieproces uit vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid is voltooid in een oogwenk, en vrouwen kunnen een jaar uitrekken.

Vrouw.RU ontdekte waarom dit gebeurt en of het de moeite waard is om mannen te bellen die op zoek zijn naar een nieuwe minnaar onmiddellijk na afscheid van de vorige, harteloze kinderkussen.

Je moet niet opschieten met hangende etiketten en labels, zeker een Duitse seksuoloog Frauche Hollering, maar een verschil in het gedrag van mannen en vrouwen na het breken nog steeds. Achter de wens van een man om zo snel mogelijk een nieuwe relatie te beginnen, is het in de regel geen harteloosheid, maar de logica en … Pragmatisme: “Veel mannen wennen

testosteron kopen zonder recept

wonen in comfort, ze vinden het leuk zorg voor hen. In dit geval is het absoluut niet nodig dat de volgende nieuwe vrouw perfect was – de enige enige. Meestal zijn ze tevreden met de tussentijdse optie – het zogenaamde “Trooster”, dat in eerste instantie enkele missies en nadelen vergeeft. Met haar wordt de relatie getekend totdat de man zichzelf beter vindt. “.

Vier (!) Week na het breken van een man is klaar om een ​​nieuwe liefde te bouwen. Vrouwen om te herstellen van afscheid, je hebt iets meer dan een jaar nodig.

Mannen gedragen zich na het afscheid

De resultaten van een studie uitgevoerd in opdracht van een van de datingsites zijn zodanig: elke vierde man valt zeer snel verliefd op een nieuwe vrouw. Om bij jezelf te komen, is de sterke verdieping genoeg … vier weken. Dit omvat een beschermend mechanisme dat het slachtoffer mannelijke trots beschermt.

In plaats van de wonden te likken, onthoud dan dat en toen het verkeerd was gedaan, stoppen mannen met denken aan het verleden en haasten hun ogen naar de toekomst. Maar niet omdat ze de wigwig willen slaan. Integendeel, ze handelen van die overwegingen wat er gebeurde wat er is gebeurd, niets kan gedaan worden. En zo ja, dan moet je dit evenement nemen en blijven leven.

Hoe vrouwen zich na het breken gedragen

Herentactiek – kijk uit, naar de toekomst – praktisch niets te maken met de meest voorkomende vrouwelijke strategie. Volgens de resultaten van de hierboven genoemde studie heeft bijna 40% van de vrouwen iets meer dan een jaar nodig om deel te “recyclen”. Het is duidelijk dat met deze aanpak in de meeste gevallen geen toespraak is over nieuwe relaties. Veel vrouwen zien bij het scheiden van een kans om hun leven ten goede te veranderen. En, in plaats van in een nieuwe liefde te haasten als in het zwembad met hoofd, beginnen ze het verleden te analyseren om te begrijpen wat er is gebeurd.

Een ander zwaar verschil van vrouwelijk gedrag van man: heel vaak, de reden om de viagra zonder recept vrouw te breken op zoek naar zichzelf, en niet in een man. Afscheid worden door haar gezien als een persoonlijke nederlaag. En de zin van het leven voor enige tijd wordt op zoek naar eigen fouten: “Wat ik deed of verkeerd zei? Op welk moment was het nog steeds mogelijk om alles op te lossen?”. Vanwege deze onderdompeling in het verleden doorbrengen vrouwen veel meer tijd om van emotionele afhankelijkheid van ex-partner te verwijderen dan mannen.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.