Vrouwen ervaren vaak orgasme in een Droom Damesmagazine Lisa

Ongeveer 40% van de vrouwen ervoer een orgasme in hun leven in een droom, terwijl slechts 50% van hen regelmatig orgasme ontvangt, seks met partner.

Wetenschappers van Kinsey Institute in de VS kwamen tot deze conclusie. Het is bekend dat mannen in de adolescentie vaak vervuilingen in een droom ervaren. Maar nu komen wetenschappers erachter dat het orgasme vrouwen tijdens de slaap kan ervaren, en nogal wat prachtige geslachtsvertegenwoordigers om erotische dromen te spelen.

Experts kwamen erachter dat 37% van de ondervraagde vrouwen orgasmes ervoeren in een droom tot 45 jaar oud. Deskundigen beweren dat elke gemiddelde vrouw vaak een orgasme krijgt tijdens het slapen tot

50 jaar. En het is niet afhankelijk van de burgerlijke staat. Orgasme in een droom krijgt zowel getrouwde als eenzame vrouwen.

Ook zijn wetenschappers erin geslaagd om te leren dat 83% van de vertegenwoordigers van de sterke geslacht in de adolescentie ervaren vervuilingen in een droom, maar met 30 jaar is gestopt. 70% van de ondervraagde vrouwen gaf toe dat ze een heldere erotische dromen hadden en absoluut alle ondervraagde mannen zeiden dat ze ook werden gezien van erotische dromen.

Maar in het echte leven ervaart slechts 50% van de respondenten een orgasme. Elke tiende vrouw deelde dat ze geen orgasme kon bereiken tijdens seks met haar man. Experts geloven dat dit verklaringen en factoren zijn die voorkomen dat een vrouw echt genieten van seks met een partner. Niet alle vrouwen weten hoe ze tijdens het seks een piek van kamagra nederland plezier bereiken, sommige kunnen gewoon niet ontspannen vanwege complexen die verband houden met het gebrek aan cijfers. Als al deze problemen elimineren, dan kan elke getrouwde vrouw ware plezier krijgen van liefdesweren.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.